Individueel

Lifecoaching

Soms kom je in een levensstroom terecht die niet als vervullend wordt ervaren. Bij lifecoaching ligt de focus op bewustwording van dat wat geleefd wil worden van binnen uit, hoe je daar ruimte aan kunt geven en hoe je dat in je dagelijks leven kunt gaan manifesteren.
Daarvoor is het nodig bewust te zijn van wat zich in en om je heen afspeelt en praktische wegen te vinden die je meer voldoening kunnen geven. De lifecoach helpt je dit proces op gang te zetten en er orde in aan te brengen. De regie houd je altijd zelf in handen.

Ontspanning

Ik bied een traject aan, waarin de focus ligt op ontspanning en omgaan met de stress van het dagelijks leven. Daarbij zijn oefeningen die gebaseerd zijn op meditatieprincipes een belangrijk onderdeel.

Meditatie

Wil je op individuele basis meditatie leren dan kan je een aantal sessies in meditatie coaching volgen. Je leert dan de basisprincipes van meditatie te onderscheiden en je beoefent zowel actieve meditatietechnieken als een passieve techniek en oefeningen die je kunt doen in het dagelijks leven.

Je kunt er ook voor kiezen om meditatie te ervaren door, met begeleiding van de coach, een innerlijke reis te maken van het hoofd, naar het hart, naar je middelpunt, net onder de navel – een reis van denken naar voelen naar zíjn.

In een eerste gesprek  kan meer informatie over deze mogelijkheden worden gegeven en kunnen we samen kijken naar wat voor jou op dit moment het meest geschikt zou zijn.

Kennismaking

In een gesprek waarin we kennismaken met elkaar krijg je meer duidelijkheid of individuele coaching voor jou nu de juiste manier is om verder te komen en welke vorm dan het meest geschikt zou zijn. Voor een afspraak kun je contact opnemen door op de button hieronder te klikken.